Elektriker Vestfold

SET Elektro påtar seg elektrikeroppdrag i hele Vestfold. Dersom du leter etter elektriker i Vestfold er det bare å ta kontakt. Vårt hovedkontor ligger på Sem, rett ved E18, men våre elektrikere er daglig på oppdrag i hele Vestfold.

Vår avdeling av elektrikere i Vestfold teller i dag 35 stykker, hvorav fire er lærlinger. Vi leverer elektrikertjenester innen alle elektrofag i Vestfold, og våre ansatte har stor kunnskap og kompetanse innen alle områder av elektrikerfaget. Vi utfører alt fra små til store komplekse oppdrag. For oss er ingen oppdrag verken for store eller små!

SET Elektro leverer tjenester både til privat, industri og næring, og vi har rammeavtaler med flere kommuner. Vi har lang erfaring og skal alltid være et trygt og godt valg for alle våre kunder i hele Vestfold.

Noen av våre referansekunder som er veldig fornøyd med oss som elektriker i Vestfold er Coca-Cola og Ringnes Borgeskogen, Åsgårdstrand Eiendom, Meny Åsgårdstrand og Misjonshuset Tønsberg.

Dersom du er på utkikk etter elektriker i Vestfold så ring oss på telefon 33 44 00 60 eller send en e-post til post@set.no