Elektriker Tønsberg

På utkikk etter elektriker i Tønsberg? SET Elektro har hovedkontor beliggende på Gamle Ramnesvei 36 på Sem, og vi utfører elektrikerarbeid i hele Tønsberg, Åsgårdstrand, Barkåker, Vear, Ramnes, Færder og de øvrige kommunene i Vestfold.

Dersom du trenger elektriker i Tønsberg ta gjerne kontakt med oss!

Vi leverer elektrikeroppdrag i Tønsberg innen alle ulike fagområder som blant annet landbruk, industri, bolig, næring, samferdsel (kameraovervåkning, tunnel, gatebelysning, SRO m.m), el sjekk, oppvarming, komfyrvakt og elbil-lader. Alt fra små rehabiliteringer til store komplekse el-anlegg kan vi i SET elektro utføre. SET elektro er derfor et trygt og naturlig valg når du søker ”elektriker Tønsberg”.

Våre elektrikere i Tønsberg har høy kunnskap og kompetanse, og du som kunde kan være trygg på at du blir fornøyd med vår jobb!

Vi er autorisert elinstallatør og vi har en rekke sertifiseringer som blant annet EKOM autorisert, sentralgodkjenning på brann-, nød og ledelys, DNV-sertifisert elkontrollør og Startbank godkjent.

SET Elektro ble etablert i 1994, da under navnet SET Installasjon AS, men i 2005 byttet vi navn til SET Elektro AS.

Noen av våre fornøyde referansekunder i Tønsberg området er blant annet Misjonshuset Tønsberg, Tollnes Ballklubb, Meny Åsgårdstrand og Åsgårdstrand Eiendom.

Trenger du elektriker i Tønsberg så ring oss på telefon 33 44 00 60 eller send oss epost på post@set.no