Elektriker Skien

Behov for elektriker i Skien? Telemarksavdelingen til SET Elektro er lokalisert i Vallemyrene Leir i Porsgrunn med en avdeling på 17 ansatte hvorav fire er lærlinger. Vi tilbyr alle elektrikertjenester, både til privat og næring, store og små, i hele Skien og nærliggende områder.

SET Elektro og våre elektrikere i Skien utfører alt fra små til store oppdrag. Vi har blant annet en rekke drifts og vedlikeholdsavtaler med flere kommuner i Telemark, men vi tar også på oss oppdrag for privat og næring. Noen av våre fornøyde referansekunder er blant annet Expert Skien, Gjerpenhallen, Tollnes Ballklubb og Riddergården som alle har vært veldig fornøyd med arbeidet som ble utført av våre elektrikere i Skien.

I SET Elektro har vi fokus på kunnskap, kvalitet og service, du kan derfor være trygg på at våre elektrikere innehar den beste fagkunnskapen og kompetansen, og at vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd! Vi har også vært stolt støttespiller av Odd ballklubb!

Ta kontakt med oss dersom du søker elektriker i Skien. Vår telemarksavdeling kan nås på telefon 35 10 11 01 eller på epost post@set.no