Elektriker Sandefjord

Trenger du elektriker i Sandefjord? SET Elektro utfører alle mulige elektrikeroppdrag i hele Vestfold. Dersom du trenger elektriker for privat eller næringsmarkedet i Sandefjord eller andre vestfold-kommuner er det bare å ta kontakt med oss!

Som elektriker i Sandefjord leverer vi tjenester innen alle fagområder som blant annet bolig, landbruk, industri, næring, internkontroll, belysning, samferdsel (trafikklys, kameraovervåkning, tuneller m.m), komfyrvakt, el sjekk, oppvarming, montering av elbil-lader og byggestrøm. Alt fra små oppdrag til rehabilitering av store komplekse elektriske anlegg er oppdrag Set Elektro ofte utfører i Sandefjord.

Hovedkontoret vårt ligger på Sem, rett ved E18, men dersom du trenger elektriker dekker vi hele Sandefjord, Stokke, Borgeskogen, Andebu, Kodal og de øvrige kommunene i Vestfold. Våre elektrikere har høy faglig kunnskap og kompetanse, og vårt mål er at du som kunde alltid skal være fornøyd med den elektrikerjobben vi gjør!

Noen av våre fornøyde referansekunder i Sandefjord området er blant annet Coca-Cola og Ringnes på Borgeskogen, Borgeskogen Dekksenter og Miljø & Teknikk.

SET Elektro er autorisert elinstallatør og vi har en rekke godkjenninger og sertifiseringer som blant annet EKOM autorisert, DNV-sertifisert elkontrollør, F-gass sertifisert m.m.

Ring oss på telefon 33 44 00 60 eller send oss epost på post@set.no dersom du trenger en elektriker i Sandefjord.