Elektriker Porsgrunn

Elektriker Porsgrunn

Søker du ”elektriker Porsgrunn?” Da bør Set Elektro være et naturlig valg. Vår telemarksavdeling ligger sentralt lokalisert i Vallemyrene Leir 13 i Porsgrunn. Avdelingen, som består av 23 ansatte, hvorav fire er lærlinger, tar på seg elektrikerjobber i hele Porsgrunn og omegn som Herøya, Brevik, Bamle og Kragerø med mer.

Vi har mange næring og privatkunder i Porsgrunn, og har i tillegg faste drifts og vedlikeholdsavtaler med flere kommuner i Telemark. SET Elektro påtar seg alt fra små til store komplekse oppdrag. Vi har blant annet hatt oppdrag som ombyggingen av legevakta i Kragerø, rehabilitering av 166 bad for LABO og nytt nødlysanlegg for Marinelyst Sykehjem i Kragerø. Andre referansekunder som er veldig fornøyd med oss som elektriker er Porsgrunn kirkelige fellesråd og Arena Menighet.

SET Elektro og våre elektrikere i Porsgrunn kan blant annet utføre internkontroll, park og fasadebelysning, VA-anlegg, byggestrøm, samferdsel (SRO, tunell, kameraovervåkning, trafikklys m.m), el sjekk, elbil lader og komfyrvakt. For oss er ingen oppdrag for store, og ingen for små!

Våre elektrikere i Porsgrunn innehar høy faglig kompetanse og kunnskap, og vårt mål er å yte den beste kvaliteten og servicen til deg som kunde! Vi har kompetanse på alle elektrikerområder både for privat, næring og kommuner.

SET Elektro er EKOM-autorisert og sertifisert elkontrollør fra DNV. I tillegg har vi en rekke andre sertifiseringer og godkjenninger som blant annet F-gass sertifisert og sentralgodkjenning på brann – nød og ledelys.

Ta kontakt med vår avdeling i Porsgrunn på telefon 35 10 11 01 eller send epost til post@set.no dersom du søker etter elektriker Porsgrunn.