Elektriker Nøtterøy

Leter du etter elektriker på Nøtterøy? SET Elektro har sitt hovedkontor på Sem, men vi utfører oppdrag i hele Vestfold-området. Våre elektrikere ufører oppdrag på hele Nøtterøy som Teie, Borgheim, Torød og Duken. Dersom du har behov for elektriker på Nøtterøy er det bare å ta kontakt.

Som elektriker på Nøtterøy utfører SET Elektro alle tjenester innen alle elektro-fagområder som blant annet bolig, industri, næring og landbruk, samferdsel (kameraovervåkning, gatebelysning, SRO m.m), VA-anlegg, el-sjekk, komfyrvakt, oppvarming og montering av elbil lader. Alt fra små oppdrag til store komplekse elektriske anlegg kan vi utføre på Nøtterøy.

Våre elektrikere har høy kunnskap og kompetanse, og vi strekker oss langt for å levere kvalitet og god service. Du som kunde kan derfor være trygg på at du blir fornøyd dersom du bruker oss som elektriker på Nøtterøy.

SET Elektro er autorisert elinstallatør og vi har en rekke sertifiseringer som blant annet EKOM autorisert, DNV-sertifisert elkontrollør, godkjent entreprenør av Skagerak Energi klasse 2 og godkjent entreprenør av Hafslund Nett.

Trenger du elektriker på Nøtterøy så ring oss på telefon 33 44 00 60 eller send oss epost på post@set.no