Elektriker Grenland

SET Elektro påtar seg elektrikeroppdrag i hele Grenland. Vår telemarksavdeling er lokalisert på Vallemyrene Leir i Porsgrunn. Dersom du trenger en elektriker i Grenland som i Bamble, Siljan, Skien eller Porsgrunn er det bare å kontakte oss.

Vår telemarksavdeling består av 23 elektrikere, hvorav fire er lærlinger. Vi hjelper til som elektriker i Grenland for både små og store oppdrag, for privat, næring, industri og kommune.

SET Elektro har i dag faste drifts og vedlikeholdsavtaler med flere av kommunene i Grenland, og noen referansekunder som har vært svært fornøyd med vår jobb som elektriker er blant annet Porsgrunn kirkelige fellesråd, Arena Menighet, Expert Skien, Gjerpenhallen, Tollnes Ballklubb og Riddergården i Skien.

SET Elektro og våre elektrikere i Grenland kan blant annet utføre park og fasadebelysning, samferdsel (SRO, tuneller, kameraovervåkning, trafikklys), VA-anlegg, el sjekk, internkontroll, elbil lader og komfyrvakt. For oss er ingen oppdrag for store, og ingen for små!

Våre elektrikere i Grenland-området innehar høy faglig kompetanse og kunnskap, og vårt mål er å yte den beste kvaliteten og servicen til våre kunder!

SET Elektro er EKOM-autorisert og sertifisert elkontrollør fra DNV. I tillegg har vi en rekke andre sertifiseringer og godkjenninger som blant annet F-gass sertifisert, sentralgodkjenning på brann – nød og ledelys, og godkjent entreprenør av Hafslund Nett og Skagerak Energi klasse 2.

Ta kontakt med vår avdeling av elektrikere i Grenland på telefon 35 10 11 01 eller send epost til post@set.no