Elektriker Drammen

På utkikk etter elektriker i Drammen? SET Elektro har eget prosjektkontor i Drammen. Kontoret vårt ligger sentralt i Austadgata 21, rett ved E18, men vi tar på oss elektrikeroppdrag i hele Drammen og andre nærliggende kommuner som blant annet elektriker i Lier, Svelvik, Nedre Eiker, Øvre Eiker, Røyken, Konnerud, Mjøndalen og Krokstadelva. Set Elektro har flere rammeavtaler med kommunene i Drammensdistriktet, og vi har blant annet drifts og vedlikeholdsavtaler for både gatelys og installasjon. SET Elektro er derfor et trygt valg dersom du søker «elektriker Drammen».

Vi leverer elektrikertjenester både til privat og næringsmarkedet i hele Drammen, så dersom du er ute etter elektriker i Drammen er det bare å ta kontakt! Alt fra små jobber til store komplekse rehabiliteringer av el anlegg er oppdrag du trygt kan stole på at vi utfører av den høyeste kvalitet. Våre ansatte i Drammen har stor kunnskap og kompetanse innen alle fagområder av elektro.

Våre elektrikere i Drammen består av et team på 11 ansatte med høy elektrikerfaglig kompetanse som alltid strekker seg lenger for å gjøre våre kunder fornøyd! En av våre fornøyde referansekunder er blant annet Drammen kommune vei, drift og natur.

Som elektriker i Drammen kan vi blant annet utføre internkontroll, park- og fasadebelysning, samferdsel (tunell, trafikklys, kameraovervåkning, SRO), VA-anlegg, tele, tv og datanettverk, byggestrøm, elsjekk, komfyrvakt og elbil lader.

Ta kontakt med vårt prosjektkontor på telefon 32 89 60 60 eller send oss en e-post på post@set.no dersom du søker elektriker Drammen.